Asbestattest laten opstellen in Leuven

Heb je nood aan een asbestattest voor je woning in Leuven? Verkoopt of verhuurt u uw vastgoed? Onroerend goed ontvangen door nalatenschap? Wij bieden professionele diensten voor het opmaken van asbestattesten. Laat ons je helpen om de veiligheid van je woning te garanderen en te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Asbestattest nodig voor uw woning in Leuven?

Vraag offerte aan

Is uw woning gelegen in Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele of Wijgmaal? Neem dan nu contact op met Asbesim voor uw persoonlijke offerte.

Een asbestattest is een officieel document dat bepaalt of (en waar) een gebouw asbest bevat en, indien van toepassing, hoe dit moet worden verwijderd of beheerd. Een asbestdeskundige registreert de vaststellingen van een plaatsbezoek in een centrale databank van OVAM. 

Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw asbestattest op te vragen, kijk dan niet verder. Asbesim werkt met gekwalificeerde asbestexperts die u kunnen helpen om snel en efficiënt een asbestattest te verkrijgen. Bovendien bieden wij concurrerende tarieven en een hoge klanttevredenheid. Onze professionals zullen u helpen om de juiste stappen te nemen om de asbest op een veilige manier te verwijderen of te beheren. Neem contact met ons op om uw asbestattest op te vragen en om te weten te komen hoe wij u kunnen helpen.

(32 reviews)

CONTACTEER ONS

Vraag offerte aan

Vul het contact formulier in en ontvang uw offerte binnen twee minuten in uw mailbox.
+32 493 41 26 25
info@asbesim.be

FOLLOW US

Offerte 2022
  • Info
  • Persoonlijke details

Artikels over asbest